”Sunt Expert în Almuza ce îi ajută pe oamenii derutați să-și găsească rapid calea lor unică și norocoasă în viață conform datei lor de naștere, oferindu-le soluții reale la orice probleme sau provocări specifice lor, chiar dacă aceștia nu cred în existența unui scop al vieții.”

Dr. Yuri Vârlan - Trainer & Coach - Almuza Expert

Dr. Yuri

VÂRLAN

Studii Academice

Deține un doctorat în economie la Universitatea Babeș-Bolyai din 2001 (cea mai bună universitate din România, conform UniRank International) și un masterat în management la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din 1996 (SNSPA fiind la acea vreme una dintre cele mai prestigioase școli de afaceri din România), precum și licență de inginer electronist la Universitatea Tehnică din Moldova din 1992.

Experiență Profesională

Trainer, Coach, Mentor și Antreprenor în serie cu o competență de peste 30 de ani în afaceri. A creat de la zero și a condus peste 10 afaceri în diverse domenii de activitate - de la repararea și asamblarea de echipamente electronice, la comerțul cu amănuntul și en-gros a materialelor de construcții și a echipamentelor de iluminat, și până la consultanță în afaceri, evaluare și audit pentru întreprinderi mari și mijlocii. A activat în numeroase țări și cu numeroși parteneri internaționali din UE, China, SUA și CSI.

Dezvoltare Personală

De peste 7 ani este preocupat de studii aprofundate în domeniul sociologiei, psihologiei umane și a dezvoltării personale. A absolvit numeroase cursuri și traininguri în diverse centre de formare și instruire, inclusiv online și cu multipli Măieștri din Europa, America și Asia. În plus în ultimii ani a fost preocupat de cercetarea aprofundată a diverselor învățături spirituale străvechi, precum și de Norocologie (Știința preocupată de studiul academic a rolului norocului în societate și parapsihologia acestuia). Toate acestea colaborate cu propria experiență de viață i-au permis să colecteze o gamă foarte variată de cunoștințe multiculturale și pe care să le structureze într-un mod mai accesibil omului modern, astfel aducând și o anumită inovare în domeniul dezvoltării personale moderne. Expertiză Profesională

Expertiză Profesională

Expert în sistemul de auto-cunoaștere accelerată ”ALMUZA”. Autor a zeci de masterclass-uri de care au beneficiat deja mii de persoane. Trainer și Coach în cadrul programului de studiere aprofundată a Almuzei.

Performanțe Profesionale

A oferit peste 900 de ore de consiliere profesională și a lucrat cu sute de persoane să-și găsească calea lor unică și soluții reale, viabile la problemele lor de viață.

Misiune

A inițiat un proiect international în domeniul dezvoltării personale, cu misiunea de a transmite propria sa expertiză unui număr cât mai mare de oameni de pe toate continentele și astfel de a face această lume un loc mai norocos și mai bun pentru viață.

Poză Dr. Yuri Vârlan

”Sunt pe undeva un idealist, deoarece cred cu tărie în ideea că, dacă fiecare dintre noi ar merge cu bucurie pe propria sa cale adevărată și unică, și-ar elibera propriile sale talente și și-ar descoperi potențialul ascuns, atunci nu ar mai exista în lume atâtea ”ciocniri”, invidie, ură, războaie etc., iar pământul ar deveni un loc mult mai frumos și mai bun de conviețuire și împlinire pentru fiecare dintre noi.”

Dr. Yuri Vârlan - Trainer & Coach - Almuza Expert

Câteva

Fapte

25+
ANI DE STUDII ȘI FORMARE
30+
ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN AFACERI
3000+
ORE ÎN MEDITAȚIE ȘI YOGA
1500+
ORE DE CONSILIERE OFERITE
VREI SĂ-ȚI CUNOȘTI ALMUZA?
VREI SĂ-ȚI DESCOPERI CALEA TA NOROCOASĂ ÎN VIAȚĂ?
DA!