Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Site-ul web YuriVarlan.ro este administrat de Unisway Agency S.R.L. cu sediul în Strada Armenească 23, Parter, Cam. 14, Sector 2, București, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr J40/18859/2021, CUI 45153039.

Acești Termeni și Condiții (“Termeni”, “Acord”) sunt un Acord între Unisway Agency S.R.L. (“Unisway Agency S.R.L.”, “noi”, “ne”, ”noastre” sau “al nostru”) și dumneavoastră (“Utilizator”, ”Beneficiar”, “dumneavoastră” sau “dvs.”). Prezentul Acord stabilește termenii și condițiile generale de utilizare a site-ul web “YuriVarlan.ro  și oricare dintre produsele sau serviciile noastre (denumite colectiv “Site web” sau “Servicii”).

Prin folosirea Site-ului web YuriVarlan.ro și a modulelor sale, Utilizatorul acceptă oferta de servicii de pe YuriVarlan.ro și Termenii și Condițiile Serviciilor noastre de mai jos, precum și împreună cu Politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal și Politica de utilizare a cookie-uri.

Conturi și calitatea de membru

Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a utiliza acest site web. Prin utilizarea acestui site web și prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, garantați și declarați că aveți cel puțin 18 ani. Dacă creați un cont pe site-ul web, sunteți responsabil pentru menținerea securității contului dumneavoastră și sunteți pe deplin responsabil pentru toate activitățile care au loc în cadrul contului și orice alte acțiuni întreprinse în legătură cu acesta. Furnizarea de informații de contact false de orice fel poate duce la închiderea contului dvs. Trebuie să ne anunțați imediat cu privire la orice utilizare neautorizată a contului dumneavoastră sau la orice alte încălcări ale securității. Nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de acte sau omisiuni din cauza dvs., inclusiv orice daune de orice fel suportate ca urmare a unor astfel de acte sau omisiuni. Este posibil să vă suspendăm, să vă dezactivăm sau să vă ștergem contul (sau orice parte a acestuia) dacă stabilim că ați încălcat orice prevedere a acestor Termeni și Condiții sau că comportamentul sau conținutul dumneavoastră ar tinde să ne afecteze reputația și bunăvoința, indiferent dacă ați beneficiat anterior de Serviciile noastre gratuite sau cu plata. Dacă vă dezactivăm sau vă ștergem contul din motivele de mai sus, nu beneficiați de nici o plată compensatorie sau rambursare a sumelor achitate pentru Serviciile noastre anterioare, precum și nu vă puteți reînregistra pentru Serviciile noastre. Este posibil să vă blocăm adresa de e-mail și adresa protocolului de internet pentru a preveni înregistrarea ulterioară. 

Conținutul utilizatorului

Nu deținem date, informații sau materiale (“Conținut”) pe care le trimiteți pe site-ul web în cursul utilizării Serviciului. Veți avea responsabilitatea exclusivă pentru acuratețea, calitatea, integritatea, legalitatea, fiabilitatea, adecvarea și proprietatea intelectuală sau dreptul de proprietate intelectuală sau dreptul de a utiliza tot Conținutul trimis. Este posibil să monitorizăm Conținutul trimis de pe site-ul web sau creat folosind Serviciile noastre de către dvs. Cu excepția cazului în care acest lucru este permis în mod specific de către dvs., utilizarea site-ului web nu ne acordă licența de a utiliza, reproduce, adapta, modifica, publica sau distribui Conținutul creat de dumneavoastră sau stocat în contul dumneavoastră de utilizator în scopuri comerciale, de marketing sau în orice alt scop similar. Dar ne acordați permisiunea de a accesa, copia, distribui, stoca, transmite, reformata, afișa și efectua Conținutul contului dumneavoastră de utilizator numai în funcție de necesitățile necesare în scopul furnizării Serviciilor către dvs. Fără a limita niciuna dintre aceste declarații sau garanții, avem dreptul, deși nu obligația, să refuzăm sau să eliminăm, la discreția noastră, orice Conținut care, în opinia noastră rezonabilă, încalcă oricare dintre politicile noastre sau este în orice fel dăunător sau inacceptabil.

Servicii / Produse

Servicii înseamnă orice serviciu oferit pe Site-ul web și/sau orice modul sau secțiune a acestuia, prin intermediul cărora Utilizatorii pot avea acces la diferite Servicii (Produse) oferite de noi. Precum ar fi: Cursuri (Evenimente) online LIVE, Cursuri Înregistrate, Sesiuni online de Life și Business Coaching și Consiliere de 1-la-1, Cluburi de Interes și de Comunitate pe bază de subscripție periodică (lunară, trimestrială, anuală) etc.

Facturare și plăți

Plata pentru Serviciile noastre așa cum sunt stipulate mai sus, se efectuează prin virament bancar sau direct prin Card Bancar on-line la plasarea comenzii online.

Veți plăti toate sumele și comisioanele (inclusiv taxele de activare/reactivare sau conectare/reconectare, eventualele penalități etc.) aferente contului dvs., în conformitate  cu oferta și/sau cu termenii de facturare în vigoare la momentul în care o factură este scadentă și/sau oferta este valabilă. În cazul în care Serviciile sunt oferite pe bază de încercare gratuită, atunci poate fi necesară de a efectua o anume plată după încheierea perioadei de încercare gratuită și nu atunci când introduceți detaliile de facturare (care pot fi necesare înainte de începerea perioadei de încercare gratuită). Dacă reînnoirea automată este activată pentru Serviciile la care v-ați abonat, veți fi taxat automat în conformitate cu termenul de plată pe care l-ați selectat.

În cazul în care, în opinia noastră, achiziția dumneavoastră constituie o tranzacție cu risc ridicat, vă vom solicita să ne furnizați o copie a Cărții dvs. de Identitate valabile și, eventual, o copie a unui extras bancar recent pentru cardul de credit sau de debit utilizat pentru achiziție.

Ne rezervăm dreptul de a modifica serviciile/produsele și prețurile respective în orice moment. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate pe o persoană, pe o gospodărie (familie) sau pe o comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau în același cont de client, același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care facem o modificare sau anulăm o comandă, este posibil să încercăm să vă anunțăm contactându-vă la adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizate în momentul în care a fost efectuată comanda.

Politica de livrare

Comenzile vă vor fi livrate online în interval de până la 7 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii. La finalizarea, comenzii dvs. veți primi un e-mail de confirmare și informare cu linkul sau linkurile aferente după caz pentru accesarea instantanee sau la termenul prevăzut în program a serviciului sau ale serviciilor comandate.

Politica de retur

Puteți renunța la Serviciile noastre doar în anumite cazuri și condiții după cum urmează: 1) trimițând un e-mail la support @yurivarlan.ro în maxim 24 de ore până la începerea oricărui Eveniment Live (Cursuri, Conferințe etc.); 2) trimițând un e-mail la support @yurivarlan.ro în maxim 48 de ore până la începerea Sesiunii Live de Coaching și Consiliere de 1-la1. Nu puteți renunța la Serviciile noastre În cazul comenzilor pentru Cursuri (sau alte materiale informaționale) Înregistrate și care au fost deja livrate către dvs.. Returnarea sumelor achitate se va face într-un termen de până în 14 zile de la data solicitării de retur. Sau în cazul în care ambele părți sunt de acord vă putem oferi un voucher valoric pentru suma respectivă, pe care să îl utilizați ulterior sau/și pentru un alt serviciul de-al nostru.

Acuratețea informațiilor

Ocazional, pot exista informații pe site-ul web care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot avea legătură cu promoțiile și ofertele. Ne rezervăm dreptul în orice moment de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzile, dacă orice informații de pe site-ul web sau de pe orice Serviciu conex sunt inexacte, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda). Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile de pe site-ul web, inclusiv, dar fără a se limita la, informații despre prețuri, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nu trebuie luată (notată) nicio dată specificată de actualizare sau reîmprospătare aplicată pe site-ul web pentru a indica faptul că toate informațiile de pe site-ul web sau de pe orice serviciu asociat au fost modificate sau actualizate.

Copii de rezervă / Backup

Efectuăm copii de rezervă regulate ale site-ului web și ale conținutului, cu toate acestea, aceste copii de rezervă sunt doar pentru propriile noastre scopuri administrative și nu sunt în niciun fel garantate. Sunteți responsabil pentru menținerea propriilor copii de rezervă ale datelor dvs. Nu oferim niciun fel de compensație pentru datele pierdute sau incomplete în cazul în care copiile de rezervă nu funcționează corect. Vom face tot posibilul pentru a asigura copii de rezervă complete și exacte, dar nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru această funcție.

Link-uri către alte site-uri web

Deși acest site web poate fi legat de alte site-uri web, nu implicăm, direct sau indirect, nicio aprobare, asociere, sponsorizare, aprobare sau afiliere cu orice site legat, cu excepția cazului în care se menționează în mod specific în prezentul document. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea și nu garantăm ofertele oricăror terți, companii sau persoane fizice sau conținutul site-urilor lor web. Nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru acțiunile, produsele, serviciile și conținutul altor terțe părți. Ar trebui să examinați cu atenție declarațiile legale și alte condiții de utilizare a oricărui site web pe care îl accesați printr-un link de pe acest site web. Navigarea dumneavoastră la orice alte site-uri web din afara site-ului este pe propriul risc.

Reclame

În timpul utilizării site-ului web, puteți intra în corespondență cu sau puteți participa la promoții ale agenților de publicitate sau sponsorilor care își arată bunurile sau serviciile prin intermediul site-ului web. Orice astfel de activitate, precum și orice termeni, condiții, garanții sau declarații asociate cu o astfel de activitate, se află exclusiv între dumneavoastră și terța parte aplicabilă. Nu vom avea nicio răspundere, obligație sau responsabilitate pentru o astfel de corespondență, achiziție sau promovare între dumneavoastră și orice astfel de terță parte.

Utilizări interzise

În plus față de alți termeni, astfel cum sunt stabiliți în Acord, se interzice să utilizați Site-ul web sau Conținutul acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) să solicitați altor persoane să îndeplinească sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încălcați orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe internaționale locale, județene sau de stat; (d) să încălcați drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) să hărțuiți, abuzați, insultați, vătămați, defăimați, calomniați, discreditați, intimidați sau discriminați pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să prezentați informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod informatic rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care poate afecta funcționalitatea Site-ului sau funcționarea Serviciului sau a oricărui alt site web conex sau a altor site-uri web sau a internetului; (h) să colectați sau să urmăriți informații cu caracter personal ale altor persoane; (i) pentru spam și ”phishing” (pharm, pretext, spider, crawl, scrape etc.); (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) pentru interferarea sau eludarea funcționalităților de securitate informațională ale Serviciului sau ale oricărui site web conex, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea oricărei dintre utilizările interzise enumerate mai sus sau enumerate de legislația în vigoare.

Drepturi de proprietate intelectuală

Prezentul Acord nu vă transferă nicio proprietate intelectuală deținută de noi sau terți, iar toate drepturile, titlurile si interesele asupra acestor bunuri vor rămâne (ca intre părți) exclusiv la noi. Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii, grafica, textele, materiale video și logo-urile utilizate în legătură cu Site-ul sau Serviciile noastre, sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale noastre sau după caz de deținătorii de licențe emise de noi. Alte mărci comerciale, mărci de servicii, grafica și logo-urile utilizate în legătură cu site-ul sau Serviciile noastre pot fi mărci comerciale ale altor terțe părți. Utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului și Serviciilor noastre nu vă acordă niciun drept sau licență de a reproduce sau utiliza mărcile comerciale ale noastre sau mărci comerciale ale unor terțe părți. Utilizatorul garantează și este răspunzător pentru faptul că nu va intra, în mod direct sau indirect, în concurență cu activitatea noastră și nici nu va desfășura, în mod direct sau indirect, el însuși, angajații lui sau prin persoane interpuse de acesta, gratuit sau cu plată, alte cursuri care au obiect identic sau similar cu cel pus la dispoziția utilizatorului de către noi.  În cazul în care această obligație este încălcată, utilizatorul se obligă la plata daunelor interese către noi, al căror cuantum este de minim douăzeci de mii de euro. În situația in care prejudiciul cauzat este unul și mai mare, noi vom fi îndreptățiți la recuperarea integrală a prejudiciului de la utilizator.

Exonerare de răspundere

Sunteți de acord că utilizarea site-ului sau a Serviciilor noastre se face exclusiv pe propriul risc. Sunteți de acord că un astfel de Serviciu este furnizat “ca atare” și “după cum este disponibil”. Declinăm în mod expres toate garanțiile de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la garanțiile implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop și neîncălcare. Nu garantăm că Serviciile vor îndeplini cerințele dumneavoastră sau că Serviciul va fi neîntrerupt, în timp util, sigur sau fără erori; și nici nu oferim nicio garanție cu privire la rezultatele care pot fi obținute din utilizarea Serviciului sau cu privire la acuratețea sau fiabilitatea oricăror informații obținute prin intermediul Serviciului sau că defectele Serviciului vor fi corectate. Înțelegeți și sunteți de acord că orice material și/sau date descărcate sau obținute în alt mod prin utilizarea Serviciului se face la discreția și riscul dumneavoastră și că veți fi singurul responsabil pentru orice deteriorare a sistemului dumneavoastră informatic sau pierdere de date care rezultă din descărcarea unor astfel de materiale și/sau date. Nu oferim nicio garanție cu privire la bunurile sau serviciile achiziționate sau obținute prin intermediul Serviciului sau la orice tranzacții încheiate prin intermediul Serviciului. Niciun sfat sau informație, orală sau scrisă, obținută de dumneavoastră de la noi sau prin intermediul Serviciului nu va crea nicio garanție care nu este făcută în mod expres în acest document.

Act de Renunțare

Actul de Renunțare este parte componentă a acestor Termeni și Condiții și poate fi consultat în întregime aici.

Limitarea răspunderii

În măsura maximă permisă de legislația aplicabilă și în nici un caz de litigiu, noi, afiliații noștri, managerii, directorii, angajații, agenții, furnizorii sau deținătorii de licențe emise de noi, nu vor fi răspunzători față de orice persoană pentru (a): orice daune indirecte, accidentale, de forță majoră, punitive, de acoperire sau pe cale de consecință (inclusiv, dar fără a se limita la, daune pentru pierderea de profituri, venituri, vânzări, fond comercial, utilizare sau conținut, impact asupra afacerii, întreruperea activității, pierderea economiilor anticipate, pierderea oportunităților de afaceri etc.) sau cauzate cumva, în conformitate cu orice teorie a răspunderii,  inclusiv și fără limitare, contract, prejudiciu, garanție, încălcarea obligației legale, neglijență sau în alt mod, chiar dacă noi am fost informați cu privire la posibilitatea unor astfel de daune sau am fi putut prevedea astfel de daune. În măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, răspunderea agregată a noastră împreună cu afiliații, managerii, angajații, agenții, furnizorii și deținătorii de licențe emise de noi, în legătură cu serviciile, va fi limitată la o sumă ce depășește 1 euro și maximum la suma plătită efectiv în numerar sau prin servicii bancare de către dumneavoastră către noi, în cazul unui eveniment singular sau în cazul unui abonament pentru o perioadă anterioară de maximum 1 lună. Aceste limitări și excluderi se aplică, inclusiv, în cazurile în care această sumă nu vă compensează pe deplin pentru orice pierderi sau prejudicii enumerate mai sus.

Despăgubiri

Sunteți de acord să despăgubiți și să compensați cheltuielile noastre și a afiliaților, directorilor, managerilor, angajaților și agenților noștri de orice datorii, pierderi, daune sau costuri, inclusiv onorarii rezonabile ale avocaților, suportate în legătură cu sau care decurg din orice acuzații, revendicări, acțiuni, dispute sau cereri ale terților formulate împotriva oricăreia dintre ele ca urmare a sau în legătură cu conținutul creat de dvs. pe site-ul nostru web, utilizarea site-ului web sau a Serviciilor sau orice abatere intenționată din partea dvs.

Separabilitate

Toate drepturile și restricțiile conținute în prezentul Acord pot fi exercitate și vor fi aplicabile și obligatorii numai în măsura în care nu încalcă nici o lege aplicabilă și sunt destinate să fie limitate în măsura necesară, astfel încât să nu facă acest Acord ilegal, nevalid sau inaplicabil. În cazul în care orice prevedere sau parte a oricărei prevederi a prezentului Acord va fi considerată ilegală, nevalidă sau inaplicabilă de către o instanță competentă, intenția părților este ca restul dispozițiilor sau părților din acestea să constituie acordul lor cu privire la obiectul acestora și toate aceste dispoziții rămase sau părți ale acestora vor rămâne în vigoare și aplicabile.

Litigii

Formarea, interpretarea și executarea prezentului Acord și a oricăror litigii care decurg din acesta vor fi guvernate de legile de fond și procedurale din București, România, fără a ține seama de normele sale privind conflictele sau alegerea legii și, în măsura în care este aplicabil, de legile din România. Jurisdicția exclusivă și locul de desfășurare a acțiunilor legate de obiectul acestora vor fi instanțele de stat situate în București, România.

Atribuire

Nu aveți dreptul să cesionați, să revindeți, să sub licențiați sau să transferați sau să delegați în alt mod oricare dintre drepturile sau obligațiile dumneavoastră enumerate în acest acord, integral sau parțial, fără consimțământul nostru prealabil scris, care va fi la discreția noastră și fără obligații; orice astfel de cesiune sau transfer este nulă și neavenită. Noi suntem liberi să cesionăm oricare dintre drepturile sau obligațiile noastre, în întregime sau parțial, oricărei terțe părți, ca parte a vânzării parțiale sau a tuturor activelor sau acțiunilor noastre sau ca parte a unei fuziuni.

Modificări și amendamente

Ne rezervăm dreptul de a modifica prezentul Acord sau politicile noastre referitoare la Site-ul web sau servicii în orice moment, iar acestea intră în vigoare imediat după postarea unei versiuni actualizate a prezentului Acord pe site-ul web. Când vom face acest lucru, vom actualiza data în partea de jos a acestei pagini. Utilizarea în continuare a site-ului web după orice astfel de modificări va constitui consimțământul dumneavoastră pentru aceste modificări.

Acceptarea acestor termeni

Recunoașteți că ați citit acest Acord și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestuia. Prin utilizarea Site-ului web sau a Serviciilor sale sunteți de acord să respectați acest Acord. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestui Acord, nu sunteți autorizat să utilizați sau să accesați Site-ul web și Serviciile noastre.

Cum ne puteți contacta

Dacă aveți întrebări despre acest Acord, vă rugăm să ne contactați la support @yurivarlan.ro; Unisway Agency S.R.L., Strada Armenească 23, Parter, Cam. 14, Sector 2, București, ONRC J40/18859/2021, CUI 45153039. E-mail: contact @yurivarlan.ro.

Acest document a fost actualizat pe data de 31 octombrie 2023.

VREI SĂ-ȚI CUNOȘTI ALMUZA?
VREI SĂ-ȚI DESCOPERI CALEA TA NOROCOASĂ ÎN VIAȚĂ?
DA!