Politica de Confidențialitate

Politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

Toate prelucrările de date cu caracter personal efectuate prin Site-ul web YuriVarlan.ro sunt efectuate de Unisway Agency S.R.L., Strada Armenească 23, Parter, Cam. 14, Sector 2, București, ONRC J40/18859/2021, CUI 45153039.

Această politică de confidențialitate (“Politica”) descrie modul în care YuriVarlan.ro (“Unisway Agency S.R.L. “, “noi”, ”ne” sau “al nostru”) colectează, protejează și utilizează informațiile cu caracter personal și de identificare personală (“Informații personale”) pe care dumneavoastră (“Utilizator”, “dumneavoastră” sau “dvs.”) le puteți furniza pe site-ul web YuriVarlan.ro și oricare dintre produsele sau serviciile sale (denumite colectiv “Site web” sau “Servicii”). De asemenea, descrie opțiunile pe care le aveți la dispoziție în ceea ce privește utilizarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal și modul în care puteți accesa și actualiza aceste informații. Această Politică nu se aplică practicilor companiilor pe care nu le deținem sau nu le controlăm sau persoanelor pe care nu le angajăm sau nu le conducem. Îți garantăm că: a) procesăm datele tale exclusiv pentru livrarea, îmbunătățirea și garantarea serviciilor pe care le oferim; b) datele tale sunt stocate în siguranță într-un mediu securizat; c) datele personale sunt strict confidențiale și nu vor fi transmise unor terți.

Colectarea informațiilor cu caracter personal

Primim și stocăm orice informații pe care ni le furnizați cu bună știință atunci când creați un cont, publicați conținut, faceți o achiziție, completați orice formulare online de pe site-ul web. Atunci când este necesar, aceste informații pot include adresa de e-mail, numele, numărul de telefon, adresa, informațiile cardului de credit, informațiile bancare sau alte informații personale. Puteți alege să nu ne furnizați anumite informații, dar atunci este posibil să nu puteți beneficia de unele dintre caracteristicile site-ului web și serviciile noastre. Utilizatorii care nu sunt siguri cu privire la informațiile obligatorii sunt bineveniți să ne contacteze.

Colectarea de informații fără caracter personal

Când vizitați site-ul web, serverele noastre înregistrează automat informațiile pe care browserul dumneavoastră le trimite. Aceste date pot include informații precum adresa IP a dispozitivului dvs., tipul și versiunea browserului dvs., tipul și versiunea sistemului de operare, preferințele de limbă sau pagina web pe care ați vizitat-o înainte de a ajunge pe site-ul nostru web, paginile site-ului nostru web pe care le vizitați, timpul petrecut pe acele pagini, informațiile pe care le căutați pe site-ul nostru web, orele și datele de acces, precum și alte statistici.

Utilizarea și prelucrarea informațiilor colectate

Oricare dintre informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră poate fi utilizată pentru a vă personaliza experiența; pentru a îmbunătăți site-ului nostru; pentru a îmbunătăți serviciul nostru pentru clienți și pentru a răspunde la întrebările și e-mailurile clienților noștri; pentru procesarea tranzacțiilor; pentru a trimite e-mailuri de notificare, cum ar fi memento-uri de parolă, actualizări etc.; pentru ca să ruleze și să opereze Site-ul și Serviciile noastre. Informațiile fără caracter personal colectate sunt utilizate numai pentru a identifica potențialele cazuri de abuz și pentru a stabili informații statistice privind utilizarea site-ului web. Aceste informații statistice nu sunt altfel agregate astfel încât să identifice un anumit utilizator al sistemului.

Putem prelucra Informațiile cu caracter personal care vă au legătură cu dvs., dacă se aplică una dintre următoarele situații: (i) V-ați dat consimțământul pentru unul sau mai multe scopuri specifice. Rețineți că, în conformitate cu anumite legislații internaționale, este posibil să ni se permită să procesăm informații până când vă opuneți unei astfel de prelucrări (prin renunțare), fără a fi nevoie să ne bazăm pe consimțământ sau pe oricare alt temei juridic de mai jos. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică ori de câte ori prelucrarea informațiilor cu caracter personal face obiectul Legislației Europene (Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR)) privind protecția datelor; (ii) Furnizarea de informații este necesară pentru îndeplinirea unui acord cu dumneavoastră și/sau pentru orice obligații precontractuale ale acestuia; (ii) Prelucrarea este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care sunteți supus; (iv) Prelucrarea este legată de o sarcină care este efectuată în interes public sau în exercitarea autorității publice ce ne revine; (v) Prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de noi sau de o terță parte. În orice caz, vom fi bucuroși să clarificăm temeiul juridic specific care se aplică prelucrării și, în special, dacă furnizarea datelor cu caracter personal este o cerință legală sau contractuală sau o cerință necesară pentru a încheia un contract.

Transferul și stocarea informațiilor

În funcție de locația dvs., transferurile de date pot implica transferul și stocarea informațiilor dumneavoastră într-o altă țară decât cea proprie. Aveți dreptul să aflați despre temeiul juridic al transferurilor de informații către o țară din afara Uniunii Europene sau către orice organizație internațională guvernată de dreptul internațional public sau înființată de două sau mai multe țări, cum ar fi ONU, și despre măsurile de securitate luate de noi pentru a vă proteja informațiile. Dacă are loc un astfel de transfer, puteți afla mai multe verificând secțiunile relevante ale acestui document sau întrebați-ne folosind informațiile furnizate în secțiunea de contact.

Drepturile utilizatorilor

Puteți exercita anumite drepturi cu privire la informațiile dumneavoastră prelucrate de noi. În special, aveți dreptul de a face următoarele: (i) aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în cazul în care v-ați dat anterior consimțământul pentru prelucrarea informațiilor dvs.; (ii) aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dumneavoastră în cazul în care prelucrarea se efectuează pe un alt temei juridic decât consimțământul; (iii) aveți dreptul de a afla dacă informațiile sunt prelucrate de noi, de a obține divulgarea cu privire la anumite aspecte ale prelucrării și de a obține o copie a informațiilor care fac obiectul prelucrării; (iv) aveți dreptul de a verifica exactitatea informațiilor dumneavoastră și de a solicita actualizarea sau corectarea acestora; (v) aveți dreptul, în anumite circumstanțe, să restricționați prelucrarea informațiilor dvs., caz în care nu vom procesa informațiile dumneavoastră în alt scop decât stocarea acestora; (vi) aveți dreptul, în anumite circumstanțe, să obțineți ștergerea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal de la noi; (vii) aveți dreptul de a primi informațiile dumneavoastră într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat și, dacă este fezabil din punct de vedere tehnic, de a le transmite unui alt operator fără nicio piedică. Această prevedere este aplicabilă cu condiția ca informațiile dumneavoastră să fie prelucrate prin mijloace automatizate și ca prelucrarea să se bazeze pe consimțământul dumneavoastră, pe un contract din care faceți parte sau pe obligații precontractuale ale acestuia.

Dreptul de a vă opune prelucrării

În cazul în care informațiile cu caracter personal sunt prelucrate în interes public, în exercitarea unei autorități oficiale cu care suntem învestite sau în scopul intereselor legitime urmărite de noi, vă puteți opune unei astfel de prelucrări prin furnizarea unui motiv legat de situația dumneavoastră particulară pentru a justifica obiecția. Trebuie să știți că, cu toate acestea, în cazul în care informațiile dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri de marketing direct, vă puteți opune acestei prelucrări în orice moment, fără a furniza nicio justificare. Pentru a afla dacă prelucrăm informații cu caracter personal în scopuri de marketing direct, puteți consulta secțiunile relevante ale acestui document.

Cum să vă exercitați aceste drepturi

Orice solicitare de exercitare a drepturilor utilizatorului poate fi direcționată către Proprietar prin datele de contact furnizate în acest document. Aceste solicitări pot fi exercitate gratuit și vor fi adresate de către Proprietar cât mai curând posibil și întotdeauna în termen de o lună.

Facturare și plăți

Utilizăm procesatori de plăți online terți pentru a ne ajuta să procesăm informațiile dumneavoastră de plată în siguranță. Utilizarea de către acești procesatori terți a informațiilor dumneavoastră cu caracter personal este reglementată de politicile lor de confidențialitate respective, care pot conține sau nu protecții de confidențialitate la fel de protectoare ca această Politică de Confidențialitate. Vă sugerăm să consultați politicile de confidențialitate respective.

Confidențialitatea copiilor

Nu colectăm cu bună știință informații personale de la copii cu vârsta sub 13 ani. Dacă aveți sub 13 ani, vă rugăm să nu trimiteți informații cu caracter personal prin intermediul site-ului sau serviciului nostru. Încurajăm părinții și tutorii legali să monitorizeze utilizarea internetului copiilor lor și să contribuie la punerea în aplicare a acestei Politici, instruindu-și copiii să nu furnizeze niciodată informații cu caracter personal prin intermediul site-ului sau serviciului nostru fără permisiunea lor. Dacă aveți motive să credeți că un copil cu vârsta sub 13 ani ne-a furnizat informații personale prin intermediul site-ului sau serviciului nostru, vă rugăm să ne contactați. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin 16 ani pentru a consimți la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în țara dumneavoastră (în unele țări, este posibil să permitem părintelui sau tutorelui să facă acest lucru în numele dvs.).

Buletine Informative / Newsletter

Oferim buletine informative electronice la care vă puteți abona în mod voluntar în orice moment. Puteți alege să nu mai primiți newsletter-ul nostru sau e-mailurile de marketing urmând instrucțiunile de dezabonare incluse în aceste e-mailuri sau contactându-ne. Cu toate acestea, veți continua să primiți e-mailuri tranzacționale esențiale.

“Cookie-uri”

Site-ul web utilizează “cookie-uri” pentru a vă ajuta să vă personalizați experiența online. Un cookie este un fișier text care este plasat pe hard disk de către un server de pagini web. Cookie-urile nu pot fi utilizate pentru a rula programe sau pentru a livra viruși pe computerul dvs. Cookie-urile vă sunt atribuite în mod unic și pot fi citite numai de un server web din domeniul care v-a emis cookie-ul. Putem folosi cookie-uri pentru a colecta, stoca și urmări informații în scopuri statistice pentru a opera site-ul și Serviciile noastre. Aveți posibilitatea de a accepta sau refuza cookie-urile. Majoritatea browserelor web acceptă automat cookie-uri, dar de obicei puteți modifica setarea browserului pentru a refuza cookie-urile, dacă preferați. Dacă alegeți să refuzați modulele cookie, este posibil să nu puteți experimenta pe deplin facilitățile site-ului web și ale Serviciilor. Pentru a afla mai multe despre cookie-uri și cum să le gestionați, vizitați internetcookies.org

Pe lângă utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor conexe, așa cum este descris mai sus, putem permite, de asemenea, anumitor companii terțe să ne ajute să adaptăm publicitatea care credem că ar putea fi de interes pentru utilizatori și să colectăm și să utilizăm alte date despre activitățile utilizatorilor pe site-ul web. Aceste companii pot livra reclame care ar putea, de asemenea, să plaseze cookie-uri și să urmărească în alt mod comportamentul utilizatorilor.

Nu urmărim semnalele

Unele browsere încorporează o caracteristică ”Do Not Track” care semnalează site-urilor web pe care le vizitați că nu doriți să vă fie urmărită activitatea online. Urmărirea nu este aceeași cu utilizarea sau colectarea de informații în legătură cu un site web. În aceste scopuri, urmărirea se referă la colectarea de informații de identificare personală de la consumatorii care utilizează sau vizitează un site web sau un serviciu online pe măsură ce se deplasează pe diferite site-uri web de-a lungul timpului. Site-ul nostru nu își urmărește vizitatorii în timp și pe site-urile web ale unor terțe părți. Cu toate acestea, unele site-uri terțe pot urmări activitățile de navigare atunci când vă servesc conținut, ceea ce le permite să adapteze ceea ce vă prezintă.

Reclamă

Este posibil să afișăm reclame online și este posibil să partajăm informații agregate și neidentificabile despre clienții noștri pe care le colectăm prin procesul de înregistrare sau prin sondaje și promoții online cu anumiți agenți de publicitate. Nu partajăm informații de identificare personală despre clienții individuali cu agenții de publicitate. În unele cazuri, este posibil să utilizăm aceste informații agregate și neidentificabile pentru a livra reclame personalizate publicului vizat.

Afiliați

Este posibil să dezvăluim informații despre dumneavoastră afiliaților noștri în scopul de a vă putea oferi produse și servicii conexe sau suplimentare. Orice informații referitoare la dumneavoastră pe care le furnizăm afiliaților noștri vor fi tratate de afiliații respectivi în conformitate cu termenii acestei Politici de confidențialitate.

Link-uri către alte site-uri web

Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de noi. Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale unor astfel de alte site-uri web sau terțe părți. Vă încurajăm să fiți conștienți atunci când părăsiți site-ul nostru web și să citiți declarațiile de confidențialitate ale fiecărui site web care poate colecta informații personale.

Securitatea informațiilor

Securizăm informațiile pe care le furnizați pe serverele computerelor într-un mediu controlat, securizat, protejat împotriva accesului, utilizării sau divulgării neautorizate. Menținem garanții administrative, tehnice și fizice rezonabile într-un efort de a proteja împotriva accesului neautorizat, utilizării, modificării și divulgării informațiilor cu caracter personal în controlul și custodia acestora. Cu toate acestea, nu poate fi garantată nicio transmisie de date prin Internet sau rețea wireless. Prin urmare, în timp ce ne străduim să vă protejăm informațiile cu caracter personal, recunoașteți că (i) există limitări de securitate și confidențialitate ale internetului care sunt în afara controlului nostru; (ii) securitatea, integritatea și confidențialitatea oricăror și tuturor informațiilor și datelor schimbate între dumneavoastră și site-ul nostru web nu pot fi garantate; și (iii) orice astfel de informații și date pot fi vizualizate sau modificate în tranzit de către o terță parte, în ciuda celor mai bune eforturi.

Încălcarea securității datelor

În cazul în care constatăm că securitatea site-ului web a fost compromisă sau că informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor au fost dezvăluite unor terțe părți neafiliate ca urmare a unor activități externe, inclusiv, dar fără a se limita la, atacuri de securitate sau fraudă, ne rezervăm dreptul de a lua măsuri adecvate în mod rezonabil, inclusiv, dar fără a se limita la, investigarea și raportarea,  precum și notificarea și cooperarea cu autoritățile de aplicare a legii. În cazul unei încălcări a securității datelor, vom depune eforturi rezonabile pentru a notifica persoanele afectate în cazul în care considerăm că există un risc rezonabil de vătămare a utilizatorului ca urmare a încălcării sau dacă notificarea este cerută de lege în alt mod. Când vom face acest lucru, vom posta o notificare pe site-ul web și/sau vă vom trimite un e-mail.

Divulgarea legală

Vom dezvălui orice informații pe care le colectăm, utilizăm sau le primim dacă este cerut sau permis de lege, cum ar fi să respectăm o citație sau un proces juridic similar și atunci când credem cu bună credință că divulgarea este necesară pentru a ne proteja drepturile, pentru a vă proteja siguranța sau siguranța altora, pentru a investiga frauda sau pentru a răspunde unei solicitări guvernamentale. În cazul în care trecem printr-o tranziție de afaceri, cum ar fi o fuziune sau o achiziție de către o altă companie sau vânzarea tuturor sau a unei părți din activele sale, contul dumneavoastră de utilizator și datele cu caracter personal vor fi probabil printre activele transferate.

Modificări și amendamente

Ne rezervăm dreptul de a modifica și/sau de a aduce amendamente la această Politică de Confidențialitate referitoare la Site-ul web sau servicii în orice moment, prin postarea unei versiuni actualizate în vigoare a acestei Politici de Confidențialitate pe site-ul web. Când vom face acest lucru, vom revizui data actualizată în partea de jos a acestei pagini. Utilizarea în continuare a site-ului web după orice astfel de modificări va constitui consimțământul dumneavoastră pentru astfel de modificări și/sau amendamente.

Acceptarea acestei politici

Dvs. recunoașteți că ați citit această Politică de Confidențialitate și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acesteia. Prin utilizarea Site-ului web sau a Serviciilor noastre sunteți de acord să respectați această Politică de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestei Politici de Confidențialitate, nu sunteți autorizat să utilizați sau să accesați Site-ul web și Serviciile noastre.

Cum ne puteți contacta

Dacă aveți întrebări despre această Politică de Confidențialitate sau dacă aveți orice solicitare privind Datele cu Caracter Personal scrieți-ne la adresa de e-mail: support @yurivarlan.ro sau la adresa poștală: Strada Armenească 23, Parter, Cam. 14, Sector 2, București, România, Unisway Agency S.R.L., ONRC J40/18859/2021, CUI 45153039.

Acest document a fost actualizat ultima dată pe data de 23 octombrie 2023.

VREI SĂ-ȚI CUNOȘTI ALMUZA?
VREI SĂ-ȚI DESCOPERI CALEA TA NOROCOASĂ ÎN VIAȚĂ?
DA!