SPUNE LUMEA

Păreri - Mărturii - Opinii -

Testimoniale - Rezultate

Laura Niculescu / Coach
Laura Niculescu / Coach
A fost unul din cele mai revelatoare momente pentru mine. Mi-a dat multe răspunsuri la întrebări care mă frământau demult, m-a ajutat să iau decizii mai ușor, să conștientizez aspecte din viața mea de care nu aveam habar. Una peste alta pot spune că mă cunosc mai bine și astfel îmi pot transforma viața în sensul pe care-l vreau. Tot acest proces este eliberator și mi-a adus multă claritate. Pentru că am experimentat propria Almuză în cazul meu, a fost o continuare firească să-l recomand pe Yuri unor clienți de-ai mei, astfel încât să putem continua apoi procesul de coaching, mai complet și cu rezultate mult mai rapide. Mulțumesc Yuri pentru serviciul excelent pe care îl faci, pentru dedicarea cu care contribui la creșterea nivelului de conștientizare al oamenilor.
Maria Duduman / CFA, Good Deeds Enthusiast
Maria Duduman / CFA, Good Deeds Enthusiast
Eram in căutarea a cine sunt eu de câțiva ani deja, când am hotărât să mă întâlnesc cu Yuri pentru a-mi crea Almuza personală. Cunoșteam destul de multe aspecte despre mine și, cu toate acestea, continuam să mă lovesc de aceleași situații pe care nu mai înțelegeam cum să le rezolv o data și pentru totdeauna. Aplicam diverse tehnici care mă ajutau, dar aveam nevoie să fac un salt în conștientizarea a cine sunt, ce port cu mine, ce am de îndreptat, cum pot sa folosesc in cel mai benefic mod și concret darurile mele pentru a contribui la o viață mai frumoasa pentru mine și pentru cei din jurul meu. La sfârșitul întâlnirii cu Yuri am înțeles care-mi este puterea, care sunt tiparele mentale care blochează manifestarea potențialului meu, ce am de făcut concret pentru a-mi ușura experiența vieții și pentru a o face completă, armonioasă, fericită. Și am primit și câteva instrumente concrete și foarte ușor de aplicat pentru a susține întregul proces de transformare. Iți mulțumesc, Yuri, pentru cunoașterea transmisă și pentru încrederea că pot împlini toate cele aflate de la tine.
Alexandra Vlase, Order Management Specialist
Alexandra Vlase, Order Management Specialist
Am ajuns printr-o recomandare la ideea de a-mi face Almuza și am fost deosebit de intrigată de lucrurile pe care le pot afla despre mine. Impactul informațiilor primite a fost unul destul de mare, am primit răspunsuri la întrebări pe care le aveam de mult, ceea ce îmi oferă o nouă perspectivă a vieții mele si mă ajută să abordez lucrurile care mă afectează, mult mai eficient. Calitatea informațiilor a fost una destul de mare, iar detaliile au fost chiar neașteptate. Incredibil cum putem părea o carte deschisa din câteva detalii. A fost cea mai interesanta experiență a mea de pană acum și o voi recomanda cu căldura celor dispuși să lucreze înspre evoluția lor. Mulțumesc!
Franciska Catrinoi / Liber Profesionist, Udine, Italia
Franciska Catrinoi / Liber Profesionist, Udine, Italia
Sunt recunoscătoare și fericită după prima întâlnire cu Yuri Varlan care m-a ajutat să-mi găsesc direcția vieții ,să-mi descopăr blocajele mentale și emoționale, și ancestralul (pentru mine a fost important) pentru a face, pace cu mine și cu cei din jurul meu, să-mi găsesc strategiile rapide la obstacolele ce îmi ies in cale. Pentru cei care vor să-si găsească direcția vieții rapid să-și pună ordine in viața personală și profesională, recomand cu căldura o ședință cu Dr Yuri Varlan. Mulțumesc cu recunoștință.
Mihaela Ionita / Consilier
Mihaela Ionita / Consilier
Dragă, Yuri! Din tot ceea ce am studiat și învățat până acum, am realizat că despre Mentori vorbești doar în paradigma lui "a fi" - o stare de grație, de spirit, de inspirație autentica. Ești o sursa fabuloasa de inspirație și un atelier de Creație orientat spre rezultate. Modul în care mi-ai interpretat Almuza și realitățile conștientizate de mine a fost extraordinar. Practic, mă obligi sa-mi retratez viața, dăruindu-mi din nou fericirea, grație ALMUZEI, care o consider un atribut al omului evoluat, o cunoaștere și o recunoaștere a ansamblului complex de factori care alcătuiesc VIAȚA. Mă simt minunat, acum știu ce sunt și cine sunt, mă simt acasă cu mine însămi, in povestea mea, in ceea ce sunt eu acum, dar cel mai important, știu ce am de făcut. Mulțumesc cu infinită recunoștință!
Mihai Stanca / Trainer, Mentor, Business Coach, CEO al Leaders Academy
Mihai Stanca / Trainer, Mentor, Business Coach, CEO al Leaders Academy
Yuri prin programul său îți oferă claritate, o mai bună înțelegere a anumitor aspecte importante și pași ușor de parcurs. Recomand cu drag!
Cristian Drobanțu / Performance Coach
Cristian Drobanțu / Performance Coach
După întâlnirea cu Yuri am avut o revelație, am aflat lucruri noi despre mine care m-au ajutat sa îmi pun ordine in viața personală și profesională. L-am recomandat cu drag și o fac în continuare.
Isabela Popa / Business Coach
Isabela Popa / Business Coach
Cu Yuri am fost și colegi într-un minunat curs de dezvoltare personală. Am admirat toată perioada cursului mintea lui foarte ageră și capacitatea lui incredibilă de a face corelații, ajungând foarte repede la soluții sau la cauzele problemelor. Îmi lua destul de mult timp să înțeleg logic cum a ajuns el așa repede la răspuns, dar se pare că are o minte foarte antrenată și o intuiție foarte bună, care ii permite să vadă rapid imaginea de ansamblu, să 'simtă' omul din fața sa, și cu experiența acumulată, să găsească rapid esența problemei tale, direcția sau următorul pas pe care îl ai de făcut! După o discuție cu Yuri, din 100 de probleme, câte credeai că ai, se reduce totul la un singur aspect cu care ai de lucrat! E o experiență în care conștientizarea rapidă îți conferă claritate și putere de transformare. Și lucrurile care contează pentru tine devin astfel simple... și se întâmplă!
Cristiana Oprea / Consultant Fiscal
Cristiana Oprea / Consultant Fiscal
Am fost printre primele persoane consiliate de Yuri și am văzut cum a evoluat de-a lungul timpului. Yuri este foarte pasionat și învață continuu. Este uimitor cu câte detalii din ce în ce mai profunde vine pe aceeași Almuză. Metoda este WOW, incredibil de exactă! Recomand consultațiile "a la long" din toată inima!
Camelia Menghesi / Antreprenor
Camelia Menghesi / Antreprenor
Pentru mine această ședință a reprezentat un RMN al personalității mele... S-a risipit bezna in care eram... încercam eu cu tot felul de tehnici să aprind LUMINA... dar acum s-a făcut lumină în mintea mea... știu mai mult ca oricând cine sunt și de ce sunt In stare... recomand cu curaj doar pentru cei ce vor să ȘI TRĂIASCĂ viața!
Stefan Iordan / Educator Financiar
Stefan Iordan / Educator Financiar
Am lucrat cu Yuri la recomandarea unui prieten. Mă bucur că am avut această experiență și plănuiesc să o reiau in viitor. Eu mă consider o persoană destul de logică și cerebrală și inițial nu știam la ce să mă aștept. Din fericire ședința cu Yuri m-a ajutat sa înțeleg anumite lucruri și să trec peste anumite blocaje din viața mea profesională. Consider că valoarea pe care am primit-o este mult peste prețul plătit și peste așteptările mele inițiale. Chiar am recomandat și altor persoane apropiate mie să lucreze cu el.
Luiza Stefan / Coach & Facilitator
Luiza Stefan / Coach & Facilitator
Lucrez eu însămi cu multe instrumente, numai că Almuza și Yuri sunt o combinație perfectă de instrument și susținere în revelațiile pe care le ai. Lucrez de câțiva ani la dezvoltarea mea și cu ajutorul lui Yuri simt că am trecut un nou prag în împlinirea misiunii pe care o am. Dacă vrei să te adâncești în cine ești cu adevărat și să înțelegi care este calea ușoară prin care ieși din blocaje și neclarități, atunci Yuri cu ceea ce știe și face este soluția.
Mihaela Paraschiv / Coach
Mihaela Paraschiv / Coach
După o grămadă de tehnici, cursuri si programe de mentorat încă mai apar întrebări la care simți că vrei un răspuns cât mai clar și mai concis. Cu ajutorul Almuzei, tehnica lui Yuri, vei primi mai mult de atât. Trebuie doar să fii deschis să privești în interiorul tău așa cum nu ai mai făcut-o niciodată până acum și să folosești apoi toate informațiile, resursele care vin din această întâlnire. Și nu vor fi puține, parol.
Ildiko Cionca / Orgaleader
Ildiko Cionca / Orgaleader
Wow! Este reacția pe care o am în urma ședinței cu Yuri. M-am pregătit cu multă emoție și deschisă pentru ceea ce urma. Ce am auzit, ce am primit mi- ar fi depășit orice așteptare, dacă ele erau.... Acum înțeleg mai clar de ce am blocaje în multe domenii ale vieții mele, dar și mai important: știu ce să fac să îndrept anumite lucruri și cum să procedez, ce sa fac concret să îmi ating potențialul meu, ca să fiu ceea cine sunt menită să devin în aceasta viață. Știu că drumul meu este un proces, care durează, dar având o direcție și când simt că sunt pe calea corectă, pornirea este mai ușoară și dorința de a merge mai departe - arzătoare. Mulțumesc pentru tot ce am primit și îmi doresc să pot da mai departe. Cel puțin oferind o recomandare a unei ședințe cu Yuri Vârlan.
Nicoleta Madalina Holban / Terapeut Holistic
Nicoleta Madalina Holban / Terapeut Holistic
Sunt recunoscătoare și norocoasă, după prima mea întâlnire cu Yuri am avut o epifanie să aduc în conștient tot ceea ce deja exista in structura mea, Yuri m-a ajutat să pot vedea, auzi o hartă a vieții (Almuza) care deja o simțeam, dar refuzam să o conștientizez, așa a apărut norocul in viața mea, să am cu claritate darul meu in viată, să-l aud din exterior ca sa-l urmez. Mulțumesc cu recunoștință pentru totdeauna.
Mihaela Negrila / HR Manager
Mihaela Negrila / HR Manager
Wow! Da Wow! Am aflat care este calea mea unica, si cum pot să trăiesc o viață împlinită. Yuri mi-a oferit o descriere detaliată a multor tipare mentale pe care le am. Pe măsură discuției noastre, mă uimea cu precizia cu care aducea la lumină lucruri adânc înrădăcinate în subconștient, dar in același timp îmi oferea perspectiva de a schimba tot ce mă bloca. Simplu și clar am înțeles ce tipare mentale nu îmi servesc, cum le pot înlocui astfel încât să trăiesc o viață mai frumoasă. După aceste revelații nu mai am scuza sa spun: nu știu ce sa fac! Acum știu ce sa fac, cum sa schimb si astfel să pot!
Anca Alina Ionescu / Coach pentru sănătate holistică
Anca Alina Ionescu / Coach pentru sănătate holistică
Am lucrat cu Yuri pe Almuza mea personală și sunt foarte încântată de ceea ce am aflat! Mi-aș fi dorit să fi știut lucrurile acestea de mai demult, m-ar fi salvat de mult timp pierdut și stres din cauza alegerilor nepotrivite și remușcări că nu făceam ceea ce trebuie. Unele din soluțiile pe care le-am primit le aplicam de ceva vreme după ce am lucrat mult cu mine. Chiar și așa confirmarea că aceste soluții sunt ceea ce am eu nevoie m-a eliberat de dubii și mi-a dat siguranța să le aplic mai des și mai mult și în continuare pentru că sunt pe drumul cel bun. Iar soluțiile de care nu am știut până acum sunt neprețuite, pentru că mă salvează de timpul pierdut cu teste și mă ajută să merg la sigur pentru a obține ceea ce am eu nevoie în viața mea și a-mi construi viața pe care mi-o doresc! Ședința cu Yuri a fost o experiență plăcută, relaxantă și apreciez mult că am primit și înregistrarea discuției, astfel o pot urmări când îmi doresc să îmi reîmprospătez memoria. 🙂 Recomand tuturor celor care vor să afle cum își pot construi viața pe care și-o doresc în cel mai ușor mod să lucreze cu Yuri pe Almuza lor!
Mihaela Mirea / Asistentă Medicală
Mihaela Mirea / Asistentă Medicală
Ședința cu Yuri, pe mine personal m-a ajutat enorm, să reușesc să înțeleg de ce, pentru ce, plus că m-a ajutat să găsesc soluții și să îi ajut și pe cei din jurul meu cărora le-am oferit această posibilitate de a ajunge la Yuri și i-a ajutat mult. Mulțumesc din suflet, mult succes în continuare și aștept cu mare drag să aflu noutăți.
Roxana Poenaru / Asistentă Medicală
Roxana Poenaru / Asistentă Medicală
Multumesc, Yuri!!!!!!! Datorită ghidajului și suportului tău, mă simt acum un om liber. Am achitat creditele, mă simt ca un fulg. Fără impulsul dat de tine nu aș fi făcut-o, garantat. Mi s-au ridicat în sfârșit cele 2 popriri de la banca. I feel free again! 🎉 Mulțumesc, multă sănătate!!!!!
Alexandra Guriță / Feng Shui & Interior Design Consultant
Alexandra Guriță / Feng Shui & Interior Design Consultant
Yuri pune punctul pe ”i”! Sunt multe aspecte pe care le-am tot simțit în mine însămi de-a lungul timpului, și totuși am preferat să le neg / ignor. Pentru că este mai ușor să funcționez pe pilot automat, după aceleași tipare (învățate sau imitate) iar și iar. Pentru mine, discuția cu Yuri a fost cel puțin iluminatoare! Pe lângă faptul că este o persoană lângă care m-am putut deschide ușor, care a fost prezent pe tot parcursul ședinței, ceea ce mi-a spus a fost surprinzător de precis, clar, structurat. Recomand din tot sufletul!
VREI SĂ-ȚI CUNOȘTI ALMUZA?
VREI SĂ-ȚI DESCOPERI CALEA TA NOROCOASĂ ÎN VIAȚĂ?
DA!