Cum să începi să îți creezi propriul noroc

Oamenii norocoși se gândesc la noroc într-un mod absolut diferit față de ceilalți. Foarte interesant este faptul că, atunci când majoritatea oamenilor se gândesc la noroc, de obicei se gândesc la lucruri bune care li se întâmplă fără să contribuie cu ceva în acest sens.

Pe de altă parte cei ce se consideră cu adevărat norocoși privesc norocul cu totul din altă perspectivă. Este vorba mai mult despre faptul că, ceea ce ei deja fac nu mai este perturbat de apariția diverselor situații negative sau circumstanțe neașteptate pe care nu le-au anticipat sau nu pot fi controlate.

Nu ți se pare ciudat cât de mulți oameni de succes dau sfaturi contradictorii? Cum ar fi pe deoparte spun ”Trebuie să îți faci propriul noroc”, iar pe de altă parte în unele discursuri apare și celebrul ”Am avut noroc”.

Ceea ce încearcă de fapt să spună cei mai mulți dintre ei, este că au fost pregătiți pentru diverse circumstanțe favorabile sau oportunități profitabile, iar când au prins o astfel de ocazie sau oportunitate, nu i-au mai dat drumul.

Așa îmi doresc să te gândești și tu la noroc, iar în următoarele articole voi încerca să te ghidez în direcția cea bună și să îți explic cum poți și tu beneficia de mai mult noroc în viață.

Dacă nu ești încă abonat la Newsletter, atunci ar fi bine să te abonezi chiar acum, deoarece s-ar putea să îți scape vreun pas esențial în ați crea propriul noroc.

VREI SĂ-ȚI CUNOȘTI ALMUZA?
VREI SĂ-ȚI DESCOPERI CALEA TA NOROCOASĂ ÎN VIAȚĂ?
DA!