Cum să înțelegi cât de norocos ești

Hai să recunoaștem, viața ta este deja uimitoare! Nu-i așa? Cel puțin te poți descurca cât de cât. Cum ar fi de exemplu, te poți bucura de conținutul acestui articol de pe dispozitivul tău electronic ultra-performant (la care strămoșii noștri nici nu visau) stând relaxat în confortul mașinii tale sau a casei tale, și practic deja ești înconjurat de o mulțime de lucruri ce îți bucură ochii.

Viața e frumoasă! Știu că sună a clișeu. Dar în același timp, știu foarte bine din propria experiență că viața oricui poate fi transformată și poate deveni mai frumoasă, mai bogată și mai plină de iubire etc. etc.

De aceea, mi-aș dori să îți arăt cum poți face asta, doar că fără să înțelegeți cât de norocos ești chiar în această clipă, nu vei fi în măsură să apreciezi lucrurile care te așteaptă. Spre exemplu, poți să te gândești acum la faptul că în această lume incertă puteai deja să mori până azi. Sau ai putea să îți aduci aminte de faptul că ai niște oameni dragi cărora cu adevărat le pasă de tine.

Ai o casă, ai un acoperiș deasupra capului, fii recunoscător pentru acestea. Amintește-ți pe cât de des posibil cât de binecuvântat ești de fapt.

Profită de această ocazie, ia un pix și scrie chiar acum cinci lucruri pentru care ești recunoscător în viață. Fără nici o glumă, fă-o te rog chiar acum. Pune această listă în buzunar sau în portofel și reamintește-ți în mod constant, că te vei trezi mâine dimineață și nu vei lăsa ca tot acest Super-Noroc acumulat de tine pe parcursul vieții să se risipească pur și simplu.

Așadar, când îți asumi responsabilitatea pentru propria viață, începi să înțelegi mai profund cât de norocos ești deja și că, toți de fapt suntem mult mai norocoși decât ne dăm seama. Ai putea crede sau nu, dar de obicei obținem ceea ce ne dorim sau cel puțin ceva similar. Problema oamenilor este că în subconștientul lor nu își doresc mai mult, chiar dacă în cuvinte declară altceva.

Iar, dacă încă nu ești abonat la Newsletter, atunci ar fi bine să te abonezi chiar acum, deoarece s-ar putea să îți scape vreun pas esențial în ați crea propriul noroc despre care voi vorbi în următoarele articole.

VREI SĂ-ȚI CUNOȘTI ALMUZA?
VREI SĂ-ȚI DESCOPERI CALEA TA NOROCOASĂ ÎN VIAȚĂ?
DA!