Cum să-ți găsești cheia norocoasă

Următorul pas pentru ați descoperi norocul, ar fi nevoie să îți găsești cheia norocoasă. Ce însemnă aceasta? Pentru început fă-ți o listă cu toate abilitățile pe care le ai actualmente și concentrează-ți atenția pe una singură în care cu adevărat ți-ai dori să devii foarte bun.

De ce? Pentru că în caz contrar, s-ar putea să treci pe lângă norocul tău. În acest punct practic ar trebui să îți construiești propria strategie de viață. Alege ceva ce simți că poți face cel mai bine, sau poate că alegi o abilitate pentru care oamenii din jurul tău te apreciază deja, etc. Ideea este că dacă te concentrezi pe o singură abilitate sau un singur domeniu de activitate, atunci vei putea deveni un maestru în domeniul respectiv, ceea ce îți va oferi un avantaj competitiv important de a beneficia de anumite oportunități norocoase apărute peste noapte.

Ce este important aici să înțelegem de fapt că, în primul rând nu toată lumea este pregătită ”să sară pe valul norocos”, să beneficieze cu adevărat de aceea oportunitate, și în al doilea rând că orice abilitate adusă la nivel de măiestrie, poate da roade neașteptate și deschide noi oportunități în noi domenii de activitate.

Astfel, atâta timp cât va străluci soarele pe strada ta, vei continua să crești fără probleme. Când ești cu adevărat bun la ceva, nu mai ai nevoie să cauți. Ofertele încep să curgă spre tine până îți consolidezi propria autoritate în domeniu. Iar cu timpul, vei începe să observi și alte oportunități din alte domenii și în care ai putea să te diversifici, dar nu uita că mai întâi este nevoie să depui toate eforturile doar pe un singur lucru.

Practic aceasta este una dintre greșelile fatale pe care antreprenorii începători o fac de multe ori și cinstit vorbind am experimentat-o și eu pe piele mea ????. Practic aceștea încearcă să facă totul și de toate, dar cu părere de rău sfârșesc prin a face nimic, deoarece pur și simplu sunt expulzați de pe piață.

Iar recomandarea mea ar fi aici, să cauți și să-ți găsești ”cheia ta norocoasă”, adică acea unică abilitate forte de care dispui deja și să depui și mai mult efort pentru a o duce la excelență pe parcursul următorilor ani. Da! Ani! Dacă te afli într-un anume domeniu de activitate, excelența în acesta nu se va întâmpla peste noapte, oricât de bun ești deja. Așa că, să ai mult succes și noroc în practicarea acesteia! ????

Iar, dacă încă nu ești abonat la Newsletter, atunci ar fi bine să te abonezi chiar acum, deoarece s-ar putea să îți scape vreun pas esențial în ați crea propriul noroc despre care voi vorbi în următoarele articole.

VREI SĂ-ȚI CUNOȘTI ALMUZA?
VREI SĂ-ȚI DESCOPERI CALEA TA NOROCOASĂ ÎN VIAȚĂ?
DA!